Dato Torsdag d. 16. december 2021, kl. 19:00
Sted Stensby Kirke, Skovstræde 20, 4773 Stensved
Kl. 19 Julekoncert m. Sangforeningen Stjernen

”Dejlig er jorden”, ”God rest You, merry gentlemen”, ”Ave verum” er blot nogle få på repertoiret af hvad ”Sangforeningen Stjernen” vil synge for os. En dejlig julekoncert med et program der både er på dansk, engelsk, tysk og latin. ”Sangforeningen Stjernen” er et blandet kor med både ældre og yngre sangere. De har før sunget i Stensby kirke med stor succes. Undervejs i koncerten vil der blive mulighed for et par fællessange/-salmer. De forskellige sange, som koret synger, vil blive præsenteret af korets dirigent Lennart Lindegaard, som også vil ledsage fællessange/-salmer.

Med en glædelig aften i møde i Stensby kirke, er alle hermed indbudt til koncert torsdag d. 16. december kl. 19.00.

HUSK! Det kunne være din nabo ville med