Begivenheden har allerede fundet sted.

pilgrimsvandring andagt

Lørdag d. 16. juli 2022, Kl. 09:00 til kl. 10:45
Stensby Kirke, Skovstræde 20, 4773 Stensved
Pilgrimspræst Elizabeth Knox-Seith og Sonja Andersen

Pilgrimsvandring lørdag den 16. juli 2022 kl. 10.00 – Mallingskløft

Vi starter med pilgrimsandagt i Peters kirken i Stensby kl.10, lørdag den 16. juli 2022. Skovstræde 20, 4773 Stensved efter andagten går vi forbi Stensbygård til Mallings kløft

Ønsker man ikke den lange gåtur, kan der køres til Mallingskløft, hvor der er parkeringsmuligheder.

Herfra går vi gennem Mallingskløft ned til kysten, hvorfra vi har udsigt til Farøbroen. Herfra fortsætter vi en mindre strækning gennem Store Fredsskov.

Mallings Kløft er et smukt sted at vandre, langs stejle, dramatiske skrænter og det brusende vandløb. Turen gennem kløften kræver god stabil gang og godt fodtøj, Man kan dog også gå langs med kløften til stranden og retur samme vej ad en stabil markvej.

Vel mødt til en tur på 12-15 kilometer.